9 februari 2012

Jaha,
Nu var det dags att ta itu med bloggen igen då. Det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Jag har många gånger sett på länken och tänkt att jag måste ta itu med bloggen nån gång.

Nu är det Februari och jag har bestämt mig för att faktiskt försöka blogga på allvar igen. Kort resumé på vad som har hänt sedan November:

  • Åkte till Finland vid Jul och firade julafton hos pappa. Mycket folk där, även några som jag inte trodde skulle dyka upp. 25.12 åkte vi till Malax och träffade våra Mammor och deras familjer. Cazper fick även en playdate med Tico, Vilket var roligt för dem. 26.12 åkte vi hem igen. 
  • 28.12 Var Tony och jag på en s.k. spökvandring i gamla stan. Den var ganska intressant, men inte rolig precis. Åt på burger king efteråt och konstaterade att det smakade lika illa som förut.
  • Nyårsafton firade vi hemma i soffan och kollade på film, men vid tolvslaget gick vi ner till bollnäsbadet och kollade på fyrverkerierna över mälaren/kungsängen. Det var helt fantastiskt! :)
  • 2.1 flög Tom, Stina, Benny och Jonttu ner, då vi skulle till La Playa Paraiso, Tenerife på solsemester i en vecka dagen därpå. Vi tillbringade kvällen med vin och paj, och även lite Fiskgratäng. ;)
  • 3.1-10.1 Tillbringade vi på Teneriffa. Sol, bad och god mat. Även Sprit i massor! Men så blir det när det är All Inclusive... Sista kvällen precis innan stängning beställde vi en Champagneflaska upp till rummet.. Det var kul... Även brickan med drinkar hade vi lite roligt åt på rummet.
Under Januari har Tony och jag planerat att renovera badrummet, vilket har varit roligt men även jobbigt med all planering. Och att köpa allt! Allt från klinker, golvvärme till våtrumsskivor och sanitetssilikon..

Klinker från Italien.

Våtrumsskivor från Fibo-Trepo. Skivorna på väggarna 60x40cm och Fondväggen med dom svarta med blommorna på. :)


Jag tror att detta kan bli riktigt bra med valnötsmöblerna.


Nåja. Nu e de ju Februari och det är mindre än en månad kvar tills Pappa ska komma och fixa till badrummet. Så om en vecka får man börja peta ner tapeten från väggarna...


Vi ses!